GRATIS FRAGT VED KØB OVER 1500,-

Velkommen til HJEMME HOS

Bolighuset Auning

Hjemme Hos er en af landets største uafhængige møbelkæder. 

image

Her træffer du det rigtige valg

Velkommen HJEMME HOS Bolighuset. Her får du ikke bare møbler, men møbler i god kvalitet, som du kan glæde dig over i mange år. Jeg står personligt inde for alt, hvad du finder i huset. Det er vigtigt for mig, at du føler dig godt behandlet – både før og efter et køb.

Jeg vil også gerne inspirere dig til at træffe det rigtige valg. Det er vigtigt for mig, at du får præcis de møbler og senge, der passer dine behov, din personlighed og det liv, du lever hjemme hos dig.

Vi er en del af kædesamarbejdet HJEMME HOS, som bygger på den lokale møbelfagmands viden og erfaring. Det betyder også, at jeg kan få fordelagtige priser på møbler fra flere forskellige møbelfabrikker – heraf flere danske – så du kan finde det, du kan lide af forskellige møbler og stilretninger.

HJEMME HOS Bolighuset Auning har møbler til hele Djursland. Bolighuset er i dag ejet af Sten Petersen, der fører butikken videre med inspiration, faglig rådgivning og møbler, lamper og tæpper i flot kvalitet. Gå på opdagelse i Østergade i Auning. Du finder blandt andet rigtig meget dansk design og håndværk fra mange forskellige møbelfabrikanter.

Bliv inspireret til møbler, gulve og tæpper

Gå på opdagelse HJEMME HOS Bolighuset. Se vores mange miljøer, hvor møbler, gulve og tæpper er sat sammen, og få ideer til, hvordan der kan komme til at se ud hjemme hos dig.

Vi samarbejder med bl.a. en indretningsarkitekt, en farvekonsulent, en designer og et maler- og gulvfirma, så vi kan hjælpe dig med en velafstemt totalløsning, hvis du ønsker det.

Vi betjener kunder fra det meste af Djursland – fra Grenaa og Ebeltoft til Skødstrup og Egå – fra Rønde og Mols til Fjellerup og Glesborg m.m.

Du finder også lamper fra blandt andet Dyberg Larsen, Belid, Verner Panton Light og Alpe Design.

Vi er også sengeeksperter

HJEMME HOS Bolighuset er vi sengeeksperter, så du finder altid et stort udvalg i gode senge – blandt andet elevationssenge og boxmadrasser. Og fra anerkendte mærker som Tempur, Jensen, Dunlopillo og Kaagaard

En travl hverdag kræver en god søvn!

Find tæpper HJEMME HOS Bolighuset Auning

Et tæppe er ideelt til at skabe stemning og miljø i stuen, entreen, soveværelset, børneværelset m.m. Væg-til-væg tæpper, eller et tæppe midt på gulvet, under sofabordet – en løber, et kvadratisk eller rundt tæppe. Et tæppe er med til at gøre et rum personligt og hyggeligt.

Vi opmåler gerne og giver dig et uforpligtende tilbud på dit nye gulv, uden beregning.

Du finder bl.a. løse tæpper, øgte tæpper, tæppefliser, væg-til-væg tæpper og vinyl. Og fra anerkendte mærker som Ege, Fletco, Hammer, Danfloor, Meltex og Migadan.

 

DANSK HÅNDVÆRK

Vi forhandler møbler fra flere gode, danske møbelfabrikker: Dette symbol viser, at møblerne er både designet og fremstillet i Danmark.

 

Vi sidder
altid ved det
spisebord... 

– Når børnene laver lektier, når vi spiller et spil – og selvfølgelig også når vi spiser. Det er her, vi er en familie.

Image